Ana içeriğe atla

Soğanli Patates Kavurması

3-4 patates
2 soğan
Sıvı yağ

Patatesleri haşlayın.
Soğanları piyaz şeklinde doğrayın.
2 kaşık sıvıyağda kavurun pembeleştirin,
Haşlanmış patateslerin kabuklarını soyun,
İnce ince dilimleyin,
Soğanlara ilave edip karıştırın,
Servis tabağına alın,
Maydanoz ve nane ile süsleyin,
Arzu edilirse karabiber kullanılabilir.

Afiyet olsun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fırında hamsi cipsi

Teflon tepsinizi zeytinyağıyla yağlayın, Temizlenmiş, yıkanmış, süzülmüş hamsinizin üstüne mısır unu serpin, Karıştırarak hamsileri mısır ununa bulayın, Tepsiye yanyana dizin, Fırına sürün, 200 derecede kızartın, Arada kontrol edin... Afiyet olsun...